Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

Titel


Kinderen die 18 jaar worden

Kinderen die 18 jaar worden Doorverwijzen, signaleren en agenderen maakt naast het verstrekken van voorzieningen zoals een fiets, laptop etc. deel uit van de kerntaken van Leergeld. In contact met ouders van kinderen die bijna 18 jaar worden kan geattendeerd worden op belangrijke informatie die het Nibud voor hen op een rijtje heeft gezet

2022 een ongekend jaar voor Leergeld Nederland

2022 een ongekend jaar voor Leergeld Nederland ’s-Hertogenbosch, maart 2023 - In 2022 hebben de 111 Leergeldstichtingen in Nederland maar liefst 160.677 kinderen uit gezinnen met geldzorgen ondersteund. In de 27 jaar dat Stichting Leergeld bestaat waren dit er nog nooit zoveel! Ten opzichte van 2021 is dit een toename van 25%. Het aantal toegewezen aanvragen is met 36% gestegen, ook een ongekende toename.

Doneer HEMA-punten voor Jarige Job

Tot eind april kun je jouw HEMA punten doneren aan Stichting Jarige Job. De gedoneerde punten worden omgezet in een financiële bijdrage voor traktaties in de verjaardagsbox. Doneer jij mee? Het doneren van jouw HEMA- punten is heel makkelijk. Doneer 50 punten met deze voucher óf bepaal in de HEMA app zelf hoeveel punten je doneert. HEMA zet deze punten om in een financiële bijdrage voor traktaties in de verjaardagsboxen.

Word intermediair of projectcoördinator (vacature)

Draag jouw steentje bij aan armoedebestrijding, word intermediair of projectcoördinator bij Leergeld Heusden