Doneer HEMA-punten voor Jarige Job

Titel

Tot eind april kun je jouw HEMA punten doneren aan Stichting Jarige Job. De gedoneerde punten worden omgezet in een financiële bijdrage voor traktaties in de verjaardagsbox. Doneer jij mee?

Het doneren van jouw HEMA- punten is heel makkelijk. Doneer 50 punten met deze voucher óf bepaal in de HEMA app zelf hoeveel punten je doneert. HEMA zet deze punten om in een financiële bijdrage voor traktaties in de verjaardagsboxen.

Wat gebeurt er met de gedoneerde traktaties?

De gedoneerde traktaties komen bij Jarige Job terecht, gaan in de verjaardagsboxen en worden vervolgens naar kinderen die in armoede leven gestuurd. Met de traktaties kunnen deze kinderen toch trakteren, thuis en op school. Help jij mee? Doneren van je HEMA-punten kan hier.

Wat doet Stichting Jarige Job?

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! In de verjaardagsboxen gaan cadeautjes, traktaties voor thuis én op school, versiering en alle ingrediënten voor een verjaardagstaart!