De Leergeldformule

Titel

Bij Stichting Leergeld Heusden werken we met onze eigen unieke formule. Hieronder zie je de verschillende stappen van deze formule.

 1. De aanvraag

  Een aanvraag doen is heel eenvoudig. Klik op ‘Doe een aanvraag’. Hier vul je naam, e-mailadres, telefoonnummer en huisadres in. Een van onze intermediair neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Let op: Er kan pas een aanvraag worden ingediend als je in het bezit bent van de HeusdenPas. Nog geen HeusdenPas?  Vraag deze dan direct aan. Dat kan door op deze simpel door op deze link te klikken.

 2. Huisbezoek

  Is het de eerste aanvraag van het gezin? Dan komt een intermediair op afspraak bij je thuis en neemt de aanvraag met je door. De intermediair bespreekt de wensen van het kind voor wie de aanvraag is gedaan. Als je dat wil, kan de tussenpersoon je informeren over andere mogelijkheden en organisaties rond financiële hulp.

 3. Besluit

  De intermediair geeft jouw verzoek door aan het coördinatieteam van Leergeld Heusden. Op basis van de informatie wordt beoordeeld of de aanvraag past binnen de regels en mogelijkheden. Wij streven ernaar dat je binnen 2 weken een reactie ontvangt.

 4. Gift

  Stichting Leergeld Heusden helpt in de vorm van een gift. Bij goedkeuring van de aanvraag gaat het geld rechtstreeks naar bijvoorbeeld de vereniging, school of rijwielhandelaar waar het kind dan terecht kan.

 5. Nazorg

  De intermediairs zijn bereikbaar mochten er na de afhandeling van de aanvraag nog vragen zijn.